Wilt u deelnemen?

Warme maaltijden aan huis

Voor mensen uit de gemeente Aalburg die zelf geen maaltijden kunnen bereiden of geen boodschappen daarvoor kunnen doen is er de mogelijkheid een warme maaltijd thuis bezorgd te krijgen door onze vrijwilligers. Dat kan alle dagen van de week of enkele dagen, net wat u het beste past.

De maaltijd wordt bezorgd tussen 11.30 uur en 12.30 uur. U kunt zelf kiezen welk menu uw voorkeur heeft. U kunt vanzelfsprekend ook uw dieetwensen doorgeven.

Vanaf 31 mei 2018 worden de maaltijden geleverd door De Riethorst Stromenland, locatie Altenahove in Almkerk.  Onze vrijwilligers halen daar de maaltijden op en brengen deze bij u thuis.Als u zich opgeeft, verzoeken wij u tevens de machtiging voor automatische incasso in te vullen. De facturen worden door onze stichting (Welzijn Pro Seniore) maandelijks achteraf geïncasseerd.

 

Hoe kunt u zich opgeven?

1.   Via deze website (www.st-welzijnproseniore.nl) door het aanvraagformulier en de machtiging in te vullen en naar ons digitaal op te sturen; Klik aanvraagformulier met machtiging.pdf om het formulier te downloaden

2.   U kunt ook het aanvraagformulier en de machtiging uitprinten, invullen en per post naar ons opsturen (Azaleastraat 26M, 4261 CW Wijk en Aalburg);

3.   U kunt onze coördinator bellen en bij haar de opgave doen, telefoon 0416 352242.

 

Prijzen (prijspeil 2018)

Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht (compleet) €  7.00                                                      
Hoofdgerecht
   5.65
Voorgerecht en hoofdgerecht
€  6,35
Hoofdgerecht en nagerecht
€  6,30
  

Tenslotte

Indien u deze prijs echt niet kunt betalen, kunt u bij de gemeente een verzoek om bijzondere bijstand doen.   

De maaltijdbezorging kan 2 dagen na uw opgave ingaan.