Meer bewegen voor ouderen

In diverse kernen van de gemeente Altena is er de mogelijkheid om mee te doen aan de gymnastiek voor ouderen: Meer Bewegen voor Ouderen. Stichting Welzijn Pro Seniore regelt deze lessen in:

Plaats

Locatie

Dag

Tijdstip

Wijk en Aalburg

Kronenburg

Maandag

15:00 tot 15:45

Genderen

Ruiterhof

Dinsdag

13:00 tot 13:45

Genderen

Dorpshuis(Actiever dan dinsdag)

Woensdag

10:45 tot 11:45

Meeuwen

Dorpshuis

Dinsdag

14:00 tot 15:00

Veen

De Vlaeshoff

Donderdag

14:00 tot 15:00

 

De lessen worden gegeven door Nicolette Koning:

Tel: 06-20340950
E-mail: koning.nicolette@xs4all.nl.

 

Nicolette is een ervaren docent en kan samen met u beoordelen welke oefeningen voor u geschikt zijn. U kunt zich opgeven via het contactformulier maar u kunt ook naar de les toekomen en u aanmelden. Er wordt van u een eigen bijdrage van €1,50 per keer gevraagd. In de zomermaanden, juni, juli en augustus, is er geen les. Voor alle groepen geldt dat u gratis een proefles kunt bijwonen.

  

Andere vormen van bewegen

De Stichting Welzijn Pro Seniore heeft de mogelijkheid om nieuwe groepen te starten of een andere wijze van bewegen te ondersteunen, zoals bijvoorbeeld nordic walking, sportief wandelen, fietsen enzovoort. In Meeuwen is eind 2017 op deze manier een nieuwe groep meer bewegen voor ouderen van start gegaan. 

Wij kunnen ook verwijzen naar sportverenigingen, die, al dan niet speciaal voor ouderen, actief zijn zoals bijvoorbeeld de WIK met conditietraining voor ouderen. Via het contactformulier kunt u hierover uw vragen stellen.